21 Ocak 2012 Cumartesi

Blogger Navbarı Gizlemenin farklı bir yöntemi

Daha önce CSS ile navbarı gizlememe yöntemini paylaştığımız bu yazımızdan sonra buradaki yazımızda da Navabarın kodlarını tamamen kaldırabileceğiniz farklı bir yöntemi de sizlerle paylaşmıştık.


Blog ziyaretçilerimizden gelen sorular doğrultusunda bizim pekte işe yaramaz olarak gördüğümüz bu araç çubuğunu, bloglarına giriş yapabilmek bloglarını düzenleyebilmek için kullandıkları ve bu sorun karşısında ne yapabilecekleri gibi sorularla karşılaşmıştık.


Aslında blogger’a giriş yapabilmenin bir çok farklı yöntemi bulunsa da şuan anlatacağımız yöntem blogger araç çubuğunu kaldırmdan blog ziyaretçilerinizin göremiyeceği şekilde gizleyerek,blogger kumanda paneline girmek istediğinizde tıkladığnız bağlantıyla görünür hale getirebilmenizi sağlıyor.

Uygulamayı test etmek için test blog’uğumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Demo

Yapmanız gereken küçük bir kod parçasını blog’uğunuzun kodları arasına eklemek.

Kodlar’ı blog’uğunuza ekleyin


Uygulamanın kodlarını kopyalayarak blog’uğunuzun HTML kodları arasında bulunan
]]> etiketinin hemen altına ekleyebilir veya altta bulunan düğmeye tıklayarak blog’uğunuza gadget olarakta ekleyebilirsiniz.


Kodları bir kaç tıklama sayesinde blog’uğunuzun kenar çubuğuna ekleyebilmeniz için birde gadget oluşturduk size düşende gerekli adımları takip etmek.

0 yorum:

Yorum Gönder