21 Ocak 2012 Cumartesi

Friend Connect’i inceliyoruz

friend-connect-logoBilmeyenler için kısaca connect nedir diye bahsedecek olursak bir çok websitesi ( Facebook, Twitter , Google gibi ) blog ve Web sitelerine kendi özelliklerini kolayca entegre edebilecekleri sosyal özelliği ve aracı sunan servisleri olarak tanımlayabiliriz.

Friend connect’te Google tarafından oluşturulmuş ve Blog ve Websitesi sahiplerini hiç kod bilgisi olmadan daha fazla sosyalleştirebilecekleri ve sitte ve blog ziyaretçilerinin bir birleri arasındaki etkileşimi bir adım daha öteye taşıyabileceğiniz araçları kolayca entgre edebilmenizi sağlayan harika bir servis.

friend-connect

Friend connnecte giriş yaptıktan sonra eğer blogger kullanıcıysanız size ait olan blogların sıralandığı solda bulunan bir menüyle karşılacaksınız. Bu menüyü kullanarak sahip olduğunuz her hangi bir blog’ta kullandığınız Friend conect uygulamasını özelleştirebileceğiniz gibi blog’uğunuza yeni gadgetlar da ekleyebilirsiniz.

Burada bulunan menüden blog’uğunuzu seçili hale getirirseniz blog’uğunuza ait gadgetlar üzerinde yapabileceğiniz ayarlamaların yayında ilgi alanları,bültenler gibi diğer ayarlarınızı yapabileceğiniz ek menüyle ayarlarınızı daha hızlı yapabilirsiniz.

Blog’uğunuza yeni gadgetlar ekleyin.

Friend connecte blog’uğunuza yeni bir gadget eklemek için Gadgetlar bağlantısına tıklamanız yeterli .

0 yorum:

Yorum Gönder