21 Ocak 2012 Cumartesi

Blog'uğunuzdan Google Adsense ile para kazanın

Tıklama başına para ödeme sistemine dayanan ve web sitelerinden veya blogların dan kazanç elde etmek isteyen kullanıcılar için sayfalarına yerleştirdikleri reklamlarla gelir elde edebilmelerini sağlayan Google Adsense internette bulabileceğiniz en güvenilir sistem.
Google’un geliştirdiği bu sistem aslında bir aracı kurum niteliğinde.Reklam verenle sitelerinde bu reklamları yayımlamak isteyenleri bir araya getirmek isteyenleri amacıyla hazırlanmış bu sistem site içeriğini tanıyarak, içeriğe uygun reklamları değişik ebatlarda ve tasarımınıza uygun özelleştirme seçeneğiyle birlikte sunuyor.

Blogger kullanıcıları içince bloglarında reklam yayımlamak daha kolay, ücretsiz bir servis olmasına karşı bloglara reklam yerleştirmeyen blogger blog sahiplerinin içeriğiyle birlikte reklam yayınlıyabilmeleri için tüm kolaylaığı sağlıyor.

Blog’uğunuza reklam ekleyin.

Yukarıda belirttiğim gibi bloggerda reklam yayımlamak çok kolay yapmanız gereken blog’uğunuzun Kumanda Paneli ➜ Tasarım ➜ Kazanç sağlayın bölümüne keçdikten sonra Reklamları Google AdSense ile yayınlayın bağlantısına tıklayın.

Sizi karşılayan sayfada reklamların blog’uğunuzun hangi bölümünde yerleştirileceğini seçtikten sonra devama tıklayın.

Açılan yeni sayfada yeni bir Adsense hesabı oluşturun seçeneğini işaretledikten sonra sonraki yazan butona tıklayın.

son olarak hesap bilgilerini girmeniz gerekiyor burada girdiğniz bilgilerin doğru olmasına dikkat etmelisiniz çünkü size yapılacak olan ödemeler bu bilgiler doğrultusunda yapılacaktır.

Hesap bilgilerini girdikten sonra bilgileri gönder yazan butona tıklayın.

Artık sizin de bir Adsense hesabınız oldu.İlk etapta Google Adsense hesabınız onaylanan kadar bir süre yardım kuruluşlarının bulunduğu reklamlar yayımlanacaktır hesabınız onaylandıktan sonra içeriğinizle uygun reklamlar yayımlanacaktır.

Reklamlarınızı özelleştirmek için yine sayfa öğeri bölümüne geçerek buradaki Adsense yazan gadgetın sağ alt köşesinde bulunan düzenle bağlantısını kullanarak Reklamlarınızın ebatını ve renk ayarlarını kendi blog şablonuznuzla uygun olacak şekilde düzenleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder