7 Nisan 2012 Cumartesi

Facebook'da Uygulama Yapmak

Phrases isimli uygulama, kullanıcıların Facebook‘ taki sayfasında haberler, sorular ve görüntüler yayınlamasını sağlıyor.Farmville oyununu bile geride bırakan bu uygulama ile eğlenceli uygulamalar yaratıp arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.Peki nasıl yapılır konumuzun devamında..
İlk önce buradan uygulama sayfasına giriş yapıyoruz.daha önce yapılmış birçok uygulamayı görüyorsunuz biz yeni uygulama yapıcaz onun için uygulama oluştur butonuna tıklayın açılan yeni sayfada uygulamayı oluşturacağınız bölümler mevcut düşünmeniz gereken nasıl bir uygulama yapıcağınız burdan daha önce yapılmış uygulamalara bakıp fikir edinebilirsiniz.Karar verdiğinizde tekrar uygulama oluşturma sayfasını açın ve gerekli yerleri doldurun.
Resimde görünen 1 numaralı kısma oluşturacağınız uygulamanın adını yazıyoruz örneğin:Arkadaşlarından Sana En Uygun Kim?
2 numaralı kısma uygulama ile ilgili bir açıklama yazın.3 numaralı kısımda uygulamanıza uygun bir resim eklemeniz gerekiyor.4 numarada e-posta adresini yazın
Uygulama deyimleri kısmında 5 numaralı kısımda örneğimizden yola çıkarak şunları yazabiliriz arkadaşların seni çok beğeniyor,birçok arkadaşın sana hayran gibi genel cümleler yazabiliriz.6 numaralı kısım da uygulamayı kullanan bayanlar için çıkacak sözleri yazmalıyız örneğin ahmet sana hayran,ali sana uygun biri gibi. 7 numarada ise erkeklere çıkacak cümleleri yazıyoruz.
Alt kategoriye geçtiğimizde uygulamayı kullanan kişinin kendi profilinde nasıl paylaşacağını ayarlıyoruz.8 numaralı kısım yine örneğimizden yola çıkarsak örneğin ....kendine en uygun kişiyi öğrendi.9 numarada örneğe uygun bir yazı yazın.Bu uygulamanın nasıl çalıştığını görmek için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder