13 Ocak 2012 Cuma

Twitter ile Blogunuza Tad Katın

12 300x87 Twitter ile Blogunuza Tad KatınMerhaba arkadaşlar sizlere bugün sosyal paylaşım sitelerinden biri ve pasta payı olarak büyük bir dilime sahip olan twitter’ı kullanarak blogumuza verim katmanın yollarını kısaca sizlere anlatacağım.

Öncelikle Twitter hesabımıza girip gerekli bilgileri ( blog linkimiz vs. ) tam olarak doldurup bir yana koyuyoruz.


RT ile Hem Index Hızını Artsın Hem de Hitiniz.
Google’da arama yaptığınızda onlarca retweet sitesi karşınıza çıkacaktır. Bunlar içerisinden herhangi birini kullanabilirsiniz. Benim kullandığım siteler ise ve ‘dur.
Sistem oldukça basit. RT edip kredi alıyorsunuz ve bu kredi ile yazınızı RT ettir bölümünden RT ettirip bekliyorsunuz.
ReTweetter.com (diğer site sahiplerinin yazılarını Retweet yani RT yapabilmeniz için en az 25 tane takipçinizin olması gerekiyor.Günlük 15 tane RT yapabilirsiniz.1 kere RT yaptığınızda 0,5 kredi veriyor.)
Retweetter.com’a girip, sign a twitter yani twitter hesabınız ile giriş yapın.Girişte size belli bir miktar kredi veriyor 4 yada 5 olmalı. Bu kredi ile Re-tweet Ettir kısmına gelip ufak bir açıklama ile yazınızın linkini verip kaç kere retweet yani kaç kere tekrar olarak gösterilsine 1 veya istediğin kadarı yazıp gönder’e tıklayın. Yazının RT için bekliyor olacaktır. Anasayfadan görebilirsiniz.

Adretweet.com yabancıların çoğunlukta olduğu bir site. Günlük RT’leme gibi bir sınır yok. Girişte size 4 kredi veriyor. Her RT yapmak 0.5 puan. Burada da sistem retweetter gibi.
sign a twitter ile girip Retweet kısmından yazıları retweet’leyip submit kısmından yazılarınızı gönderebilirsiniz.
Benim denemelerimde yazılarım 1 dakika da indexlendi. Çok güzel bir sonuç.
2 300x118 Twitter ile Blogunuza Tad Katın


Twiends ile Twitter’ınıza takipçiyi arttırın, Facebook sayfanızın beğenenleri coşturun.
Twiends sistemi oldukça basit. Kayıt olduktan sonra twitter takipçilerinizi arttırmak istiyorsanız twitter bölümünü doldurun. Facebook sayfanıza ziyaretçi çekmek istiyorsanız Facebook bölümünü doldurun ve yavaş yavaş ziyaretçi çekmeye başlayın.
Ben Twitter bölümünü anlatacağım. Twitter bölümünü doldurduktan sonra You don’t have any interests selected yazısı altında bir çok twitter hesabını göreceksiniz. Bu hesapların altında twiend yazıyor bu yazan kısma tıkladığınızda sağ taraftaki kredi hanenize profil üzerinde yazan kredi ekleniyor.
3 300x80 Twitter ile Blogunuza Tad Katın

0 yorum:

Yorum Gönder