7 Nisan 2012 Cumartesi

Facebook da Zaman ve Tarih Ayarlı Paylaşım Yapmak

Facebook da sürekli paylaşım yapmıyorsanız bu yazımızı okumayın.Çünkü bu yazım bir şeyler paylaşmadan duramayanlar için olacak.Profilinizde ve sayfanızda siz internete giremediğiniz zamanlarda da paylaşım yapabileceğiniz bir sistemi anlatmak istiyorum.Buna zaman ve tarih ayarlı paylaşım yapmak diyelim.Bu uygulama sayesinde bilgisayar başında olmasanız da sayfalarınızda yada profilinizde paylaşım yapabileceksiniz ve internete girmeyeceğiniz zamanlarda çok işinize yarayacak.
www.postcron.com sitesine giriyoruz.Siteye girdiğinizde sitenin dili İngilizce olduğunu göreceksiniz ama bunu Türkçe yapabiliyoruz.en üstte dil seçeneğini Türkçe yapın.
Bu bir facebook uygulaması ama siteden uygulamaya giriş yapmamız gerekiyor orada gördüğünüz giriş butonuna tıklayın ve sizden profilinizde ve sayfanızda paylaşım yapabilmek için gerekli olan izinleri isteyecek bunları kabul etmemiz gerekiyor etmezsek çalışmaz.
Gerekli izinleri verdikten sonra kabul ettik den sonra sitenin sunduğu 3 seçeneği göreceksiniz biz free olanı seçiyoruz.Daha sonra resimdeki gibi bir bölüm geliyor burada paylaşımları mızı ekliyoruz.
1-Bu bölümde ekleyeceğiniz paylaşımı seçiyoruz örneğin bir resim paylaşılacak ise fotoğrafı seçin.
2-Burada nerede paylaşım yapılacağını seçeceksiniz.
3-Bu buton ile paylaşımın hangi tarih de ve saat de yapılacağını ayarlıyoruz. ayarladıktan sonra ok butonuna basmanız yeterli artık paylaşım ayarlanan zamanda otomatik paylaşılacak.

0 yorum:

Yorum Gönder