7 Nisan 2012 Cumartesi

Bağımlılık Yapan Oyun Kingdom Rush!

Bağımlılık Yapan Oyun Kingdom Rush!

Şöyle eğlenceli ve bir o kadar da bağımlısı olabileceğiniz bir oyun arayışı içinde olanlar için tavsiyemiz kingdom rush oyunu.İlk önce oyunun mantığını anlatalım.oyunda kalenize saldırmak isteyen yaratıklar var bu yaratıkları kale ve savunma binaları kurarak yok etmeniz gerekiyor.Oyunun nasıl oynandığını resimli anlatımları ile yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Start'a tıklayın ve aşağıdaki kısımda yeni oyun başlatmak istiyorsanız new game (2)ya da oynadığınız oyuna devam etmek istiyorsanız (1) numaralı kısma tıklayın kaldığınız yerden oyuna devam edecektir.
Start here yazan yere tıkladığımızda oyuna başlıyoruz (2)numaralı kısımda oyun içinde kullanacağınız extra silahları alıyorsunuz bu her bölüm sonunda ziyaret etmeniz gereken yerde daha iyi silahlar alarak düşmanları daha kısa sürede öldürebiliyorsunuz.
Oyunun görüntüsü aşağıdaki gibi burada
1-Size verilen bölümlere tıklayarak savunma binaları yapmalısınız.
2-Savunma binalarını bu bölümlere tıklayarak oluşturun.
3-Düşmanların geldiği bölümü sürekli kontrol altında tutarak çıkan kuru kafa resmine tıklarsanız yeni düşmanlar gelmeye başlar bunun zamanlamasını iyi ayarlamalısınız.
Kingdom Rush oyun oldukça zevkli ve zor bölümleri ile heyecan veriyor.oyunu kaldığı yerden devam etmek isterseniz armor games sitesine üye olmalısınız daha sonra bu üyelik ile oyuna giriş yapın böylece oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Oyunu oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.Sizinde buna benzer bildiğiniz oyunlar var ise yorum kısmına yazabilirsiniz arkadaşlar herkese iyi eğlenceler.

0 yorum:

Yorum Gönder