7 Mart 2012 Çarşamba

Crystal Maiden - Rylai Crestfall Rehberi

Heromuzun (+) ve (-) leri +Alana etkili çok iyi bir ultisi var.
+Tüm takıma yardım edebilecek mükemmel bir mana regen aurası var.
+Frostbite=3sn stun+210 damage
+Nova ile canı az bir creep grubunu tek skill ile alabiliriz aynı zamanda oyun başı harrass için ideal bir skill.
+Aghanim ultisini güçlendiriyor.
-Oyun başı çok kırılgan.
-Kasamazsa hiçbirşey yapamıyor(arada bi ulti atar falan oda bişeye yaramaz.)
-Ultisini kullanmak zor.(İyi pozisyon almak gerek.)
Damage tipi:Magical
Move speedi %30 attack speedi %20 düşürür.Bazı slowlarla stacklanmaz.(Skadi,Shiva,Frost Armor,Chain Frost,Dual Breath,Elder Dragon Form Level 3 slowu.)
1100 Range uzaktan atabilirsiniz.(700 cast range+400 AoE)
Novanın rangesi hakkında bir resim.
Mesajın devamını gör »»»
Resim yeniden boyutlandırıldı. Orjinal boyutu görmek için tıklayın. Orjinal resim boyutu 1024x768.
Creepleri üstüne çekmez. Damage tipi:Magical
Skilli attığınız rakip hareket edemez attack yapamaz.Skill kullanabilir.
Channeling spelleri ve teleportu bozar.
Frost Bite attığınız rakip invisible ise 3 saniyeliğine rakibi görebilirsiniz.
BKB, Purge, Manta, Mirror Image, Phantasm, Blade Fury, Rage, Time Lapse, Aphotic Shield Repel skilleri ile engellenebilir.
Magina ve QoP blinklerini kullanabilir.Waweform ve benzeri skiller ilede kaçılabilir ancak skillin etkisi devam eder sadece uzaklaşırsınız.
Batrider Firefly kullandıysa skilli ona karşı kullanamazsınız.
Basilus ile stacklanir.
Bütün teame mana regen sağlar.
Damage type:Magical
Aghanim ile güçlendirilebilir.
Skill Build Level 1 - Frost Bite Level 2 - Brilliance Aura/Crystal Nova Level 3 - Brilliance Aura Level 4 - Crystal Nova/Brilliance Aura Level 5 - Brilliance Aura Level 6 - Freezing Field Level 7 - Brilliance Aura Level 8-10 - Frost Bite Level 11 - Freezing Field Level 12-14 - Crystal Nova Level 15 - Stat Level 16 - Freezing Field Level 17-25 - Stats Nova+Aura ile rakibi karşınıza geldiğine pişman edersiniz. Alternatifler *Level 2 Nova ve yanınızda yurnero varsa fb almanız işten bile değil,Tidehunter ilede benzer bir taktik uygulanabilir.
*Kunkka ile kasıyorsanız Bite, Aura, Bite, Aura, Aura, Nova, Aura, gitmeniz iyi olur.Taktik ise siz bite atacaksınız kunkka torrent kaçarkende bir nova gerisini kunkka halleder zaten.
*3-4 kişi fb almaya gidiyorsanız ilk önce novaya verin.0.75 saniyelik bir disable yerine 5 saniyelik bir slow daha çok işinize yarar.
ITEM BUILD + Kesinlikle chicken almanızı öneririm.Canınız azaldığında bye gitmek yerine pot alıp getirtmek daha iyi olacaktır.CM çok kırılgan bi hero olduğu için kolaylıkla baseye gönderilebilir.Bu yüzden tavuk iyi bi seçim olacaktır. Core Items Eğer sağlam bi oyundaysanız tavuğu upgrade etmek önceliğiniz olsun.
Warding biliyorsanız ward alın bilmiyorsanız alıp batırmayın ama illede alacam diyosanız alıp runelere dikersiniz.
Tp scroolu her zaman yanınızda bulundurun.Kaçmak için,Combatlara yetişebilmek için.
Wand çok imba bi item zaten w3te hp boost+mp boost kadar imba birşey olamaz.Mutlaka alın.
Urn ise combatlardan sonra hemen canı azalanlara atıp push yapmak için.
Lux İtemler Pt str 65ms ve 10 str kırılganlığımızı bir nebze olsada azaltır. Combatın ortasına atlayıp ultimizi atmaya yarar.(Bodozlama atlamayın stun,skill vb. yemeyecek bi şekilde atlayın ki ultiyi en iyi şekilde kullanabilin.) Artık kendinizi nereye atlasam diye kasmanıza gerek yok atlayın combatın ortasına basın bkbyi basın ultiyi keyfinize bakın Karşıda void mort troll vb herolar varsa kesinlikle alın. Ultimizi güçlendirmek için.Kasmanız zor olacaktır(dediğim gibi oynarsanız.) ama takımınızda enigma tide vb. gibi herolar varsa kesinlikle kasmaya çalışın. CM Oynama Şekilleri 1-Normal Lane Lanede birlikte kasarsanız karşıyı duman edeceğiniz herolar: 2-Neden solo değil Bi kere cm sup bi karakter.Soloda kassa normalde kassa pek birşey farketmeyecek.Solo kasacak daha iyi herolara bırakmak daha iyi. 3-Normal Lanede Oynanış Şekli Mümkün olduğunca agresif olun.Bite spamlamaktan çekinmeyin.Last Hit almayın mümkün olduğunca harras ve deny yapın.Killeride mümkünse bırakın. 4-Triple Lane Normal laneden daha da agresif oynayın.Önceliğiniz carrye fb aldırmak olsun.Yine harras ve deny yapın lhleri bırakın. 5-Roaming Bite+Nova ile sürekli gang atın.Killeri kesinlikle siz almayın.Hiç durmadan gang atın.Atamayacak duruma geldiğinizde base yapın.Amacınız takımınızdakileri kastırmak olsun. 6-Combat Dagger+Bkb+Ulti+Nova fazla söze gerek yok.. Dost Herolar AoE Disablers Tide Tauren Enigma Magnus gibi herolar ultimizi daha kolay atmamızı sağlar. Skill Spammers Brillance Aura sayesinde sürekli skill atarlar. Yurnero Brillance aura sayesinde sürekli fury atarak kasabilir.Ayrıca bite ve nova ile rakip furyden kaçamaz.
Omniknight Mana sıkıntısını çözeriz bite+heal skilli düşmanı bitirir zaten ayrıca nova+degen aura=imba slow. Düşman Herolar Skill immune ve AoE stun skillerine sahip tüm herolar.

0 yorum:

Yorum Gönder